SCHOLTZE IS ALS GROOTHANDEL LID VAN:
logo_hfg
logo_mvs
samenwerken
logo_scholtze_header

SAMENWERKEN AAN IETS LEKKERS

Een bamihapje en kroket in één. Dat smaakt! Naar een idee van Wim Wink (Cafetaria Liana), produceerde ons zusterbedrijf MVS Snacks deze gloednieuwe snack op maat. De ‘Winky’, vernoemd naar zijn geestelijk vader, belooft een groot succes te worden in snackbars door heel Nederland. Het is niet de eerste keer dat wij een nieuwe snack maakten. Zo maken we voor onze vaste klant, De Bolle Buiken, al jaren het Bolle Buikje.

De productiefaciliteit van MVS Snacks is zodanig ingericht dat er snel en flexibel aanpassingen gemaakt kunnen worden in het productieproces, die op geheel ambachtelijke wijze plaatsvindt. Zo kunnen we ook kleine batches leveren (vanaf ongeveer 40 dozen). Maar het begint natuurlijk met een idee. Van daaruit werken we samen verder aan de ingrediënten, unieke specerijenmix, het uiterlijk en natuurlijk: de smaak. We werken enkel met eerlijke grondstoffen, verse groenten en de beste kruiden en specerijen.

Interesse in een eigen, unieke snack? Kom met ons in contact voor de mogelijkheden. Geen uniek idee, maar wel trek in smakelijke snacks voor de frituur? Vraag naar ons eigen huismerk kroketten, frikandellen, bamihapjes of gehaktballen. Liever iets anders? We maken ook huzarensalade, maaltijden zoals bami of nasi en diverse soorten soepen.